Afbeelding
foto van drieluik
50

Jouw favoriete foto omhoog hangen, ergens neerzetten of cadeau geven....

Prachtige fotopresentaties, fotoboxen, stoefboekjes, fotoblokken,... van hoogwaardige kwaliteit en met de hand gemaakt!

Een mooie herinnering aan een speciaal moment in jouw leven verdient een prachtige presentatie in jouw woning.
Rekening houdend met het gekozen beeld en de stijl van je interieur kies je datgene dat voldoet aan jouw verwachtingen.


Een luxueus fotoalbum, professioneel ingebonden en voorzien van een cover naar jouw keuze behoren ook tot de mogelijkheden. Diepdruk of goudfolie is een optie. Het album is afgewerkt in het materiaal naar jouw keuze: leer, imitatieleer, linnen of fluweel,....
Deze worden door mij digitaal opgemaakt en vorm gegeven naar jouw smaak. De afwerking is op mat- of fotopapier. 
In de studio liggen enkele voorbeelden, neem een kijkje om de kwaliteit met eigen ogen te zien. Een professionele drukkerij is niet te evenaren. Zij zijn mee met de laatste trends en innovaties en hun printers worden gekalibreerd om ervoor te zorgen dat de kleuren steeds correct zijn. De kleuren en de kwaliteit van dit soort drukwerk zijn dan ook buitengewoon realistisch. Alles wordt er met de meeste zorgvuldigheid gedrukt.

Alle albums zijn:

       - Lay-flat;

       - kunnen worden voorzien van diepdruk of goudfolie op de cover;

       - afwerking van de cover in het materiaal en kleur naar jouw keuze;

       - deze fotoalbums zullen gegeerd worden in de familie.
 


Voor een tijdloos en schilderachtig portret van je "trots en liefde" kan je jouw foto bestellen op speciaal professioneel papier waar de foto zeer mooi tot uiting komt. Ook hiervan zijn voorbeelden in de studio. Perfect om in te kaderen en te laten schitteren aan jouw muur.

Er is professioneel fine art papier speciaal geschikt voor zwart-wit en kleur beelden, bekend om zijn zachte karakter.
Buitengewone voelbare kwaliteit. Het papieren-oppervlak is gemaakt van 100 % puur katoen. Je foto wordt haarscherp en gedetailleerd weergegeven. Ongekende beelddieptes, vitaliteit en levendigheid.

Of er is professioneel fine art papier met een glanzend helder oppervlak. Dit papier overtuigt met beeldscherpte, hoge kleurdichtheid en uiterst gedetailleerde grijstonen. Perfect geschikt voor zwart-wit beelden.

Ik werk samen met leveranciers die jouw foto's aan de wand, in jouw interieur of in een fotoalbum op een schitterende manier presenteren.
Stuk voor stuk hoogwaardig afgewerkt.